Rondleiding tijdens de Coronacrisis

Door de Coronacrisis kunnen de reguliere rondleidingen en voorlichtingsavonden niet doorgaan. Om toch een beeld te kunnen geven van onze kraamsuites geeft onze verpleegkundige Anneloes in dit filmpje een virtuele rondleiding door het SKB en laat ze een kraamsuite zien.

In deze periode kunnen regels en afspraken snel veranderen. Volg daarom altijd de aanwijzingen van je verloskundige en/of het zorgpersoneel op.

Rondleiding kraamsuites SKB

Let op! Deze informatie is tot nadere berichtgeving wegens Corona niet van toepassing.

In het SKB wordt er maandelijks rondleidingen gegeven op de kraamsuites. Een kraamverzorgster van een kraamzorgorganisatie zal samen met een kraamverpleegkundige van het SKB een kraamsuite en neonatologiesuite laten zien. Tijdens de rondleiding kunnen jij en jouw partner vragen stellen over het bevallen in het SKB.

Jij en jouw partner zijn van harte welkom om in de komende periode te komen kijken!

Kosten

De rondleiding is gratis, houd wel rekening met de parkeerkosten.

Locatie en tijdstip

De avond start op poli 4B van het SKB te Winterswijk. Er zijn twee rondes: om 19.30 uur en 20.15 uur. De rondleiding duurt ongeveer een half uur.

Aanmelden

Via deze link zie je op welke avonden de rondleiding zijn gepland. Ook aanmelden voor één van de twee tijdstippen loopt via deze site.

Film

Op de site van het ziekenhuis kunnen twee korte films bekeken worden over de normale bevalling in het ziekenhuis en een keizersnede. Volg hiervoor deze link.

Een impressie van de kraamsuite